Om oss

Välkommen till Functional Boost!

Vi på Functional Boost erbjuder högkvalitativa kosttillskott. Vi arbetar med terapeutiska tillskott som får säljas av utbildad Näringsterapeut. Vi strävar efter att erbjuda dig produkter som hjälper dig att optimera din hälsa och ditt välmående.

Kosttillskotten är i bra doser och vi samarbetar endast med pålitliga leverantörer för att säkerställa att våra produkter är av högsta kvalitet.

Vi erbjuder snabb leverans inom hela Sverige, så att du enkelt kan få tillgång till de kosttillskott du behöver. Är det något kosttillskott du saknar i vår Webshop. Maila så kan vi kanske lösa det då vi har fler tillskott i vårat lager. 

Vårt team består av hälsoentusiaster och experter inom näring och hälsa. Vi strävar alltid efter att följa den senaste forskningen och kunskapen för att hjälpa dig att att välja rätt kosttillskott. 

Vi är stolta över att ha en kompetent näringsterapeut som kan svara på dina funderingar och ge personliga råd för att hjälpa dig nå dina hälsomål. Om du önskar ytterligare stöd, kan du boka tid för en konsultation på vår mottagning i Tyresö. Vi värdesätter varje kund och strävar efter att ge den bästa möjliga kundupplevelsen. Om du har några frågor eller behöver rådgivning, är vårt team alltid redo att hjälpa dig.

Oavsett om du är en idrottsutövare,  söker förbättringar i ditt mående eller en hälsomedveten person som vill förbättra din livskvalitet så finns vi här för dig.

Kontakta oss via formuläret för att boka tid hos vår näringsterapeut på mottagningen i Tyresö eller om du har några andra frågor. Tillsammans kan vi skapa en sundare och mer balanserad och välmående framtid.


Varma hälsningar,
Functional Boost teamet